Trénink pro nové dobrovolníky a dobrovolnice Amnesty International v Brně!

PŘIHLAŠUJTE SE ZDE PROSÍM:
Zajímáš se o lidská práva? Není ti lhostejné současné dění u nás i ve světě? Přidej se k nám a naplánuj akci na podporu lidských práv. Co tě na tréninku čeká? Lidskoprávní BINGO, Živá knihovna a plánování akce na podporu lidských práv.Živé knihovny se zúčastní několik zástupců menšin, kteří nejprve představí svůj osobní příběh a následně s nimi budeme vymýšlet akce vztahující se k tématu, který reprezentují. A na jaká témata se zaměříme? To je na vás! Pokud máte zájem se akce zúčastnit, vyplňte tento dotazník, kde si zvolíte témata, která vás nejvíce zajímají.

Akce se koná ve středu 24.10.2018 v 17:00 v Centru Syřiště (Kounicova 42, Brno). Tento trénink proběhne pouze v českém jazyce. Na základě počtu přihlášených anglicky mluvících dobrovolníků naplánujeme další trénink a o jeho termínu vás budeme informovat přes email.

_________________________________________
*ENGLISH*

>> New Volunteer Training for Amnesty International in Brno! <<

PLEASE, FILL IN FOLLOWING FORM:

Are you interested in human rights? Do you want to take an action and become volunteer for one of the largests international NGOs, which fights for human rights? Join us in Brno, Czech Republic and be the change you want to see in the world.

We prepared a basic training for new volunteers where you will learn about Amnesty International, listen to the stories of people from our Human library and also you will plan your very first public event.

According to the number of registered English speaking volunteers, we will plan another training held in English. Check your emails for more information! The training on Wednesday October 24 will be held in Czech language only.

Publikováno v Dobrovolnictví a označené .