FOTOSOUTĚŽ: Žena 21. století!

Protože si myslíme, že ženám nepatří jen MDŽ, rozhodli jsme se tento rok zorganizovat hned několik akcí na podporu ženských práv. Od koncertu až po fotosoutěž, různými formami chceme připomenout boj žen za lidská práva.

FOTOSOUTĚŽ AMNESTY INTERNATIONAL

Rád/a se na svět díváš skrz hledáček foťáku? Jak podle tebe vlastně vypadá žena tohoto století?

Otestuj svou kreativitu a zapoj se do soutěže brněnské Amnesty International na téma „Žena 21. století“. Tvé fotky pak ukážeme na podzim světu na veřejné výstavě v Brně.

Soutěž probíhá od 17.4. do 31.8.2019.

Svá díla posílejte na email brno@amnesty.cz. Do předmětu zprávy uveďte „FOTOSOUTĚŽ 2019“. Každý může zaslat max. 3 fotky, a každý snímek musí mít svůj název. Do emailu můžete připojit odkaz na váš Facebook profil pro označení fotky pro hlasování na Facebooku.

Vyhlášení soutěže proběhne v říjnu 2019 v rámci výstavy Žena 21. století. O vítězích v září 2019 rozhodnou tři kategorie:
– vítěz Facebook hlasování
– vítěz Amnesty International
– vítěz odborné poroty

Technická specifikace:

Fotografie musí být ve formátu JPG, maximální velikost příloh v jednom e-mailu je 9 MB.
Do soutěže mohou přihlásit fotografie pouze jejich autoři.

Amnesty International si vyhrazuje právo k bezplatnému použití vybraných fotografií pouze v souvislosti s fotosoutěží ve svých tiskových materiálech, na webu a sociálních sítích, a to vždy spolu se jménem autora a názvem snímku.

Přihlášením do soutěže uděluje účastník souhlas se zpracováním, zveřejněním a využitím sdílených údajů v souladu s příslušnými zákonnými ustanoveními a stejně tak se zpracováním uvedených údajů pořadatelem. Při zpracování osobních údajů dbá pořadatel na dodržování nejpřísnějších norem zabezpečení a důvěrnosti, zaručující soulad s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (GDPR) a dále se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Publikováno v Ostatní a označené ,,.