Brněnský podzim v novém kabátě s Amnesty International

K výročí čtvrtstoletí Amnesty International v České republice jsme si pro vás připravili pestrobarevný podzim plný zajímavých akcí a novinek!

Nejprve bychom vás ale chtěli informovat o změně ve vedení brněnské skupiny Amnesty International, a představili jsme vám tak dva nové koordinátory Kláru Matulovou a Honzu Dohnala, kteří do nadcházejícího podzimu přinesou čerstvý vítr!

Co vás tedy čeká a nemine na podzim v Brně?

amnesty_logo_25let_final-02Oslavy výročí 25 let české AI odstartují 21. září 2016 na Mezinárodní den míru a společně s ním vydáme speciální noviny Amnesty International. Každý měsíc až do prosince se můžete těšit na nové číslo novin, plné zpráv a zajímavých článků, které vás budou informovat o tom, jak se nám během působení AI v Česku (a v Brně) podařilo úspěšně prosazovat lidská práva ve světě. Oslavy budou ukončeny happeningem 10. prosince 2016 na Mezinárodní den lidských práv.

Během následujících čtyř měsíců vás v rámci oslav AI kromě zmiňovaných stěžejních akcí čekají poutavé přednášky, promítání filmů, diskuze či neformální posezení s dobrovolníky brněnské skupiny Amnesty International. I nadále budou pokračovat vzdělávací projekty AI na školách a Živé knihovny pro studenty i veřejnost.

Pokud vás náš pestrý podzim zaujal a chcete se aktivně zasazovat o ochranu lidských práv, tak nás neváhejte kontaktovat. Zájemci o dobrovolnictví v aktivismu se mohou obracet na email koordinatoriamnestybrno@gmail.com. Zájemci o lektorování a vzdělávací programy nás mohou kontaktovat na email nela.armutidisova@amnesty.cz.

Nezapomeňte sledovat náš web a Facebook stránky, kde se dozvíte všechny novinky!

Publikováno v Dobrovolnictví,Ostatní a označené ,,,,.